Senaste nytt - Augusti-September 2015

Hösten står inför dörren
Sommaren har lidit mot sitt slut och löven börjar skifta färg. Vi på Skärskog Fastigheter välkomnar en ny årstid och har spännande projekt på gång.

Vad hände i augusti?
Det största arbetet var asfaltering mellan Widells väg 17 och 25 samt garagenedfarten. Alltsammans landade på cirka 200 000 kronor. Utöver detta blev en guldombyggd trea på Widells väg 25 färdig. Totalkostnad för ombyggnationen ligger på 450 000 kronor. Vi hälsar de nya hyresgästerna välkomna.

Nya fönster
Runt mitten av oktober så börjar vi att byta fönster på Widells väg 19. Vi ska även byta balkongbröstning. De boende på adressen kommer få mer information.
Totalt per trappa är det 140 enheter och 27 balkong bröstningar. Totalt går det på ca 850000 kr per trappa.

Ny snickarmästare
Sedan i somras arbetar Balas som snickarmästare hos oss (telefonnummer
0704-693564) . I höst arbetar han med att byta fönster och montera kök. Den viktiga plåtslagaren heter Leif.

Hjälp på kontoret
Sedan i början av september så hjälper Ida till på kontoret med administrativa uppgifter.

Service
För att kunna ge dig som boende den bästa servicen har mångåriga kontakter med skickliga och pålitliga entreprenörer. till exempel EP Service som sköter tvättmaskiner, torktumlare med mera. Teknikern på plats heter Fredrik. Schindler Hiss hjälper oss snabbt och effektivt med våra hissar och teknikern heter Binaz. Vi tackar dem och alla andra entreprenörer som verkar för en trevlig bostadsmiljö hos oss.

Vår förvaltning
Det kan verka omodernt och till och med olönsamt att sköta sin egen förvaltning. Många lägger ut förvaltningen på någon annan. Ofta blir det opersonligt, mera strul och sämre service. Skärskog fastigheter vill ha nära kontakt med våra hyresgäster. Våra hus har vi förvaltat i 11, 13 och 16 år.
Vi är långsiktiga ägare och vi kan nästan allt om våra hus. Våra fastigheterskötare är mångkunniga yrkesmän. Vi utför själva VVS, el, kakel, klinker, parkett, målning och trädgårdsarbete.

Ekonomitips
Du som vill spara i fonder kan öppna ett så kallat ISK-konto (investeringssparkonto) i din bank. ISK-konto innebär att du betalar en låg schablonskatt istället för 30% på aktievinster. Vill du veta mer? Kontakta Ulf 0708-461115.Tidigare nyheter


Trevlig bomiljö, bra service, trygghet & hög kvalitet!

Intresserad av några fastigheter?
Visste du att
Familjen Skärskog Fastigheter är en välskött firma som förvaltar och utvecklar egna fastigheter.